Wednesday, June 26, 2013

OP - Alakazam DSLR Production

Untuk OP niea and Mr S decide amik Alakazam DSLR Production. Ni pun setelah beberapa kali review hasil kija dari mereka.. Niea suka sgt tone2 color yang diorang edit. Nampak soft and lawa sangat. Dan paling penting the price that we have to pay is really affordable.. sangat2 suka..

And yang paling best diorang ni dapat good review from my frenz yang pernah hired diorg as OP gak. Kira hasilnya tak mengecewakan la..Ops b4 decide, niea da penah tanya beberapa orang kawan yang kira pandai la gak dalam photography, there are few comments and opkos ada pro and kontra.. But at last we decide to hire them gak.. Hopefully gambar wedding niea nanti akan cantik2 jugak...

Then, here are some pitca from Alakazam DSLR Production.. Enjoy !! Oh before forget, kepada kawan-kawan yang nak nengok gamba len-len gak bleh klik kat sini ehh.. Alakazam DSLR Production





No comments:

Post a Comment