Saturday, December 28, 2013

GA Year End 2013



Ding Dong... krekkkk entry keempat masuk suda.. Tp kali ni kite stop dulu cita pasal kawen2.. kita fokus lak pada giveaway GA Year End 2013 kelolaan www.ecadwinkyasha.com

Nak join tak ? Mudah ja apa yang korang kena wat









Sediakan ENTRY KREATIF dengan tajuk GA Year End 2013.


Letakkan BANNER & Ayat di bawah ini (WAJIB)

 
 
Share entry INI via FB, Twitter, G+ (OPTIONAL)
(optional means, nak share dialu-alukan, taknak share takpe  *-*)
dan Masukkan Nama & Link Entry Penyertaan anda di LINK ini.

Tarikh tamat GiveAway ?? 
31 Dec 2013 - tarikh tutup.
1 - 5 Januari 2014 - pengumuman pemenang. 

Kenapa 31 Dec ?? Pasal tuan tanah ngah amik exam... Apa kata kita doakan yang terbaik buat Cik Eca kita ni semoga dipermudahkan segala urusan.. Tenangkan hati, and Gud Luck !!! Amin..

Friday, December 27, 2013

Butik Pengantin : Butik Norlis

Wah.. tiga entry ko tulih yer Niea.. Kalau malas tu malas bebenor.. hehe.. telah ngah cita pasal vendor2 di Seri Manjung ni.. Niea continue terus la yer ngan vendor butik pengantin ketiga... Butik ni Namanya Butik Pengantin Norlis.. Lokasi depan Billion lama.. Apa ?? Koordinat ?? hamboii kome berteknologi sugguh.. Cari sendiri yer hehe...

Butik la Niea citer dengan payment yg rendah bleh dapat macam2.. tak percaya sila la kontek tuan punya kedai.. Berbaloi-baloi...
Tuan Butik == > Butik Pengantin Norlis

Malas tulis panjang2.. Niea share gamba jer la yer.. Opss.. gambar suma kopipes dr butik Norlis k..Butik Pengantin Norlis

Pelamin






Koleksi Baju Pengantin Norlis




Berminat tak ?? Apa lagi pm la tuan punya kedai takpun walk in ja... bleh sembang panjang2... Sampai jumpa lagi.. Tata..

Butik Pengantin – D’Enai Bridal

Before ni niea cita pasal Butik Lela Touch kan-kan… Untuk seken butik niea nak cita pasal D’Enai Bridal lak…D'enai ade dua branch.. satu kat Seri Manjung n satu lagi kat Bota...

D’Enai Bridal dimiliki oleh dua jejaka yang namanya Ariff ngan AzamRony… Lokasi D’Enai, kalau korang tau Nasi Ayam Mama, ha baris tu ja belah atas… Nampak signboardnya... before ni D’enai mulakan servis dari rumah iaitu dari Kg Serdang…  Kalau korang tanya niea pakej dia cana.. Apa yang niea bleh jawab it’s depend on your budget.. Seperti butik-butik lain D’Enai juga menawarkan pakej yang sangat-sangat berpatutan dan servis yang sangat-sangat wat korang takkan percaya punya… Sapa yang ingin tampak mewah dan elegan better choose D’Enai… Sebab koleksi baju pengantinnya sangat up to date dan di bawah sewaan yang mampu milik.. Ni contoh yer…Picture kredit to D'Enai Wedding Planner

Pelamin D'Enai Wedding Planner

 




Baju Pengantin D'enai Wedding Planner



Haipp !!! Senyum sorang-sorang ke tu.. Suka tak ??? hehe Pelamin D’Enai lebih bergantung pada your bajet.. if selera besar, siap la poket tebal-tebal ehh.. Tapi jangan risau D’Enai ok kalau korang nak bincang-minum-sekopicawan-gelak-gelak-konfem-jadi.. Pelamin D’Enai memang selalunya penuh ngan bunga… Buat korang yang suka pelamin penuh bunga cenggini.. Please hired la diorang… =)

Biasanya sapa yang amik D’Enai bleh choose nak mekap ngan sapa.. meaning ade free lance 4-5 orang under pakej diorang…. Biasanya kengkawan niea pilih :
  1. Hidayah Amran
  2. Iera
  3. Ezan Md Amin
  4. Norliza Andam

Untuk sapa-sapa nak kontek D’Enai ni bleh tgk kat FB nya = > D'Enai Wedding Planner

Sekian See Ya !!!

OP : Amanda Studio

Salam yer2 entry berjemaah lagi... =) hehe untuk kalau ni niea nak share pasal OP yg niea hired untuk majlis nikah n sanding nanti.. opss ni bukan review lagik yer.. nanti nak review niea wat k.. InsyaAllah...

Selepas apa yg berlaku pada kawan niea pada wedding yg lalu, niea trus decide tuka OP.. n opkos la deposit burn.. huwarghhhhh Mr S pun tak bleh kate ape.. Redha je la.. Untuk keseluruhan cita baca sini ehh ==> Photographer Melampau

Jadi OP baru ni, memang Niea cari sungguh2... memang takut sangat jadi cam ari tu.. last2 Niea decide hired OP manjung gak.. senang cita tak penin nak kejar lak nanti.. Lagipun nama OP ni pun cam da established... Harap gamba2 memori yg terhasil besh2 dan dapat menceritakan dengan tepat keseluruhan majlis.. Amin mudah2an dipermudahkan... =)

So kali ni Niea share gambar dari OP ni yer.. Yg penting !! Photographer perempuan tau u'olls.. Hape ?? Gamba Niea ??? tungggggguuuuu.... =) Counting 35days.. ohh maiii !!!

Credit to Amanda Studio Page











Suke Tak ?? Suke kan.. Chumell kan... =) Niea Chumell tak ??? haippp dilarang muntah ekk.. See ya !!