Friday, December 27, 2013

OP : Amanda Studio

Salam yer2 entry berjemaah lagi... =) hehe untuk kalau ni niea nak share pasal OP yg niea hired untuk majlis nikah n sanding nanti.. opss ni bukan review lagik yer.. nanti nak review niea wat k.. InsyaAllah...

Selepas apa yg berlaku pada kawan niea pada wedding yg lalu, niea trus decide tuka OP.. n opkos la deposit burn.. huwarghhhhh Mr S pun tak bleh kate ape.. Redha je la.. Untuk keseluruhan cita baca sini ehh ==> Photographer Melampau

Jadi OP baru ni, memang Niea cari sungguh2... memang takut sangat jadi cam ari tu.. last2 Niea decide hired OP manjung gak.. senang cita tak penin nak kejar lak nanti.. Lagipun nama OP ni pun cam da established... Harap gamba2 memori yg terhasil besh2 dan dapat menceritakan dengan tepat keseluruhan majlis.. Amin mudah2an dipermudahkan... =)

So kali ni Niea share gambar dari OP ni yer.. Yg penting !! Photographer perempuan tau u'olls.. Hape ?? Gamba Niea ??? tungggggguuuuu.... =) Counting 35days.. ohh maiii !!!

Credit to Amanda Studio Page











Suke Tak ?? Suke kan.. Chumell kan... =) Niea Chumell tak ??? haippp dilarang muntah ekk.. See ya !!

No comments:

Post a Comment