Wednesday, September 26, 2012

Saya Menang Yeay !!

niea ade join satu peraduan yang sgt2 simple.. just peraduan kumpul dan menang.. tiap2 hari selama empat hari (18 sept - 21 sept 2012) myhappyshots akan upload 1 picture.. dan tugas niea hanya kumpul dan post ke inbox fb myhappyshots pada hari ke-empat. simple kan ?? kan2 ??

Hadiah nyer..

TIGA (3) e-mel pertama yang pihak myhappyshots  terima akan memenangi pakej
* Outdoor Session selama 2 jam di Kuala Lumpur yang bernilai RM500!!!!


WOW !! best kan hadiah diorg.. atas semangat nak menang tuh la.. sanggup nih dok tunggu picture terakhir dan bersedia untuk post kat fb diorg.. hehe.. dan akhirnya 

nampak tak nama saya di situ ?? hehe yes2 !! i'm the second winner !! hehe caya tak ?? cay la.. caya la..  =)

Saturday, September 22, 2012

220906






To incik berkenaan:

Awak.. semusim lagi telah berlalu.. hati awak dan saya menjadi satu.. tanpa kita duga.. hubungan ini mekar mewangi selalu.. di hati awak dan saya..

220906.. awak 6 thn suda kan.. walau ia tak lama.. tapi Alhamdulillah awak masih syg saya seperti dulu.. awak.. saya sendiri tak tau nak ungkapkan apa2.. tapi ketahui la.. saya sgt2 syg awak.. sentiasa... terima aksih kerana slalu bersabar dengan kerenah saya dan terima kasih melayani saya walau saya selalu sakitkan hati awak..

Awak...
akhirnya Alhamdulillah tarikh 07072012 kita melangkah ke fasa baru.. dunia baru.. saya mohon kepadaNya moga hubungan ini beroleh keberkatan dan janji kita beralih ke fasa terakhir dan seterusnya until Jannah.. InsyaAllah.. 

 L.O.V.E
cik berkenaan