Thursday, March 20, 2014

anak-anak 5 AMAL

mai la nengok gambar anak-anak kami.. ada 19 orang sumanya.. macam-macam ragam.. nakal, kuat sembang , banyak akal itula depa... tapi Alhamdulillah takda lagi komen-komen yang sesangat negatif.. yang penting depa pandai hormat cikgu-cikgu yang ngaja kelas depa.. walaupun awal-awal tu banyak beno kesnya.. bukan kes besor ponnn.. kes takmo-takmo kawan ngan hang... adoiii... sampaikan banyak cikgu kena involve untuk selesaikan problem depa nih..


Cumelll kannn !!! Commmooottt juga.. =) Sampai jumpa lagi !!!

Wednesday, March 19, 2014

Ujian bulanan 1

Hola !!! today niea jalankan ujian bulanan kat dak2 1 Iman... oh my !!! pongsan gak den.. aktifnya usah di kira lagi... bulehh cikgu ni dok ckp da jgn bgn dr kerusi, kamu tgh ujian tak bleh sembang2.. jenguk2 kawan.. depa wat gak.. berpeluh2 cikgu comeyyy nih dibuatnya.. hahahah sila muntah sekarang.. opsss amik baldi dulu... =) yg diherankan budak yang selalu talkative or pantang bila kita tanya, dia sure berebut nak jawab... tibe2 time ujian nih cam blur2.. dalam hati ni da terdetik susah sangat ka ujian matematik depa nih.. rasa tak confident lak nak semak.. nak kena tuka soalan len ka.. penin2..

masuk kelas 4 hikmah lak.. niea terus masuk topik baru.. tajuk proses hidup haiwan.. ngah terang2 nih tetibe bleh plak budak2 nih wat lawak bukan2.. takpe-takpe cikgu sabo lagik.. bila da banyak kali tegur.. apa ka tak bom meletup... haiii la anak... bagila peluan kat cikgu nih kongsi sikit ilmu ngan korang... takde la nanti tetiba otak pun termasuk proses pernafasan manusia... ya adoii cikgu nak semak kertaih kome pun segan...


well, esok last klass nie kasi ujian bulanan.. subjek sains.. this time anak kelas niea sendri... hopefully sumanya ok... jangan la ada yang tak baca... wat anak2 5 amal.. cikgu tau kengkadang kome jemu nak nengok muka cikgu yang cunn nih.. terima la hakikat bahawasanya cikgu kamu nih ngajo kelas kamu dua subjek... peeeleassssee terima la hakikat tuh yer syg !!!...

ok bai !!!

Monday, March 17, 2014

Solemnization day =) 310114

Alhamdulillah.. ari yang dinanti-nanti telah tiba.. 8 tahun niea dan inchik berkenaan tunggu dan berdoa moga semuanya dipermudahkan.. Alhamdulillah again.. So.. tanpa buang masa chewahh.. lets picture begin the whole story....Ops gegambar ni sumer dari kamera niea.. dari OP, tunggu !!!..

Ayah dan Ayah angkat

dengan mak

antara sedara yang dapat ngikut skali

she my besties.. tq frenz

4 groom waiting turn for Akad


Alhamdulillah he and she change the title already

his my Imam until Jannah.. InsyaAllah






L.O.V.E

saya rindu.. saya kasih..

Alhamdulillah sebulan telah berlalu... kalau orang tanya perasaan pas kawen cana ?? haruslah niea jawab best gila !!! yang tak beshnya pas kawen kitorg kena dok asing2.. semasa entry ni tulis ketahui la tukang tulis tgh merasa sebak yang amat2.. mengalir air mata toksah ckp la..

masa awal2 tu bleh tahan lagi pasal inchik berkenaan dok balik 2 minggu sekali.. tapi stat masuk bulan 3 ari tu.. cuti inchik berkenaan telah dibekukan.. perasaan time tu tak tau nak gtau cana.. sedih yang amat.. tambah2 ujung bln 2 tu inchik berkenaan balik tapi tak gi umah mertua pon pasal plan nak balik umah mertua niea next weeknya.. alih2 jd gini lak.. sedihnya !!! pasal apa beku ?? wat yang tak tau lagi inchik berkenaan ni bomba jd cuti kena beku pasal dia salah sorang anggota terlibat ngan operasi api utan.. kena standby 24 hours 7 day nonstop... penah sekali tu inchik berkenaan wat 3G.. hello enpon kite ade 3G tau.. enpon nokia 6680 hahahaha.. berzaman da enpon tu setia tau.. sambung balik.. pas nampak muka inchik berkenaan ja terus niea menangis tak tau nak cakap cana... huhu =( sangat tak besh perasaan ini..

Baiiiiii nak sambung cita hindustan sat...