Monday, August 26, 2013

Photographer Again !!

Huwaaaa photographer wat hal kah ?? bila mana niea open fb dia ade dua tiga org ngah nuntut album yang tak dapat lagik.. kontek kawan niea yg hired diorg bln 3 ri tu pon tak dapat lagik... Jemmm !!!

cepat2 niea kol Mr S tanya cana... Dia pun nek angin satu badan... Sekali ngan niea kena tempias.. huhu maafkan saya incik berkenaan.. Aiyakkk !!! nak wat cana lori bertuka treler da.. huwaaaa

At the end Mr S suh kol seberapa banyak yang buleh.... Mesej tak henti2.... Jenguk FB tiap2 hari... At last niea pon da fedap terus surat layang ku hantar kat mesej enpon photographer tersebut bagi tau nak cancel job... Tak nak amik risiko.. Momen kawen sekali seumur idop kot.. InsyaAllah... Momen tu pon bukan bleh diulang2... Tapiiii ya tapii di ignore oleh photographer tersebut... Lantak dia la... in case tetiba dia muncul pon.. Niea ada simpan mesej cancel job tuh... !! Ohh maiiii !!! Nak pengsan rasa..

Pencarian bermula balik.. oleh kerana niea ada la sket2 daya kreativiti yang bleh menyedapkan mata niea sendrik ngan mata Mr S.. Kami sepakat hired Amanda Studio untuk Shoot n Burn ja... Rate insyaAllah affordable sangat2... Mampu bayar kata org jawa.. hehe...

Nak dijadikan cerita masa gi usha album kat Amanda Studio tetiba bleh bukak cita pasal OP lama niea tuh.. Rupanya !!! Kawan As (owner Amanda Studio) pon da terkena...  Wedding bulan 12 sampai la nih tak dpt lagi albumnya... Alhamdulillah kesepakatan kami membawa berkat...

Untuk OP baru nih nanti next entry niea cita k.. !!! banyak nya entry niea da utang.. InsyaAllah satu2 akan ku beritau... See Yaaaa !!!

No comments:

Post a Comment