Wednesday, August 28, 2013

Butik Pengantin – Lela Touch Creation

Kalau mengikut listing-kerja-kena-buat-bulan-bulan niea supposely da hired butik pengantin untuk pakej andaman, sewaan baju pengantin ngan pelamin…. But untuk ari ini niea nak share beberapa butik pengantin yang ada di Seri Manjung, Perak… Niea cita satu –satu butik la ehh untuk korang mudah faham.. hehe

Ok butik pertama opkos la butik-kegemaran-rasa-nak-pitam.. =)

Butik Lela Touch

Butik ni terletak kat betul-betul tepi Giant Hypermarket Sdn Bhd.. If korang berasal dari daerah manjung atau ada sedara mara yang dok kat area bumi manjung ni seharusnya kome tau kat Seri Manjung ni wujud satu tempat membeli belah bernama Giant.. Kalau yang ni kome tak tau… ish3 da bapa lama tak balik ha !! hehe

Apa yang menarik kat butik ni ? Ok tulisan ini mengikut kelapa-otak-aku-yang-da-penin-pilih.. Owner butik ni namanya kak Lela.. Seorang yang sangat-sangat friendly.. boleh bertolak ansur dan mudah bekerja sama.. As for banyak sedara mara, kengkawan yang da penah hired Lela Touch suma beri komen sangat-sangat berpuas hati.. Servis Kak Lela ngan staff sangat-sangat superb and tip top.. Macam niea tunang ritu, at first staff dia ja yang pasang pelamin (bcos saya hanya sewa pelamin ketika itu).. bunyi-bunyi gak la di tepi-tepi telinga ni tapi Kak Lela sure akan datang tak kira la cana pun untuk cek balik keja tangan and touch up bagi kasi lagi in and cantik-nak-gila.. =) Ni antara contoh pelamin hasil ilham Lela Touch Creation..


Tu untuk pelamin sanding… Contoh pelamin nikah seperti di bawah yer...


Pelamin dewan idok la saya kopipeskan yer.. pasal niea wat majlis di umah sajork..

Mekap seperti yang da digembar-gemburkan sebelum ni, niea memang mau sangat2 Kak Lela conteng muka me… huhu.. Untuk pengetahuan kengkawan suma.. yang mana bride to be dari manjung.. Kak Lela menggunakan 100% MAC original ok.. So hasilnya tak mengecewakan.. Nak tgk contoh mekap bleh la ke page FB kak lela terus ya...

Untuk sapa-sapa nak kontek Lela Touch ni bleh tgk kat FB nya = > Lela Touch Creation

Sekian See Ya !!!

No comments:

Post a Comment