Friday, June 7, 2013

Alhamdulillah.. Syukur =)

Alhamdulillah.. Syukur atas segala nikmat dan rahmat nya... rasa macam banyak sangat mende nak cita.. tp tak tau nak mula dari mana.. =)

first... niea cita dulu pasal incik berkenaan ehh... kalau sapa2 ada baca entry niea yang dolu2 lama dolu.. kira-kira 6 bulan lepas hehe... niea dok menangis sesajork kan.. crying again tapi lor ni, me da tersenyum-senyum sampai telinga.. hehe

Kejap ja masa berlalu.. incik berkenaan pun da kembali dari latihannya.. Wat pengetahuan suma.. sebenarnya.. incik berkenaan menjalani LATIHAN AKADEMI BOMBA dekat Wakaf Tapai, Terengganu selama hampir 6 bulan.. dan secara rasminya tamat latihan pada 4 May ari tu...Dan sekarang incik berkenaan da posting kat Balai Bomba dan Penyelamat Shah Alam, Seksyen 15 dalam bahagian kejuruteraan.. Alhamdulillah.. Nak tengok tak gambo incik berkenaan semasa menjalani latihan..

 First meeting while he under training
 Yang pasti nampak gelap dan kurus sesangat... Ni masa incik berkenaan balik kampung Cuti Raya Cina.. Kiranya ni la first tengok dia masa dia dok training.. =) 
Nampak tak perbezaan di situ.. Ye sungguh bambam pipi ku..

Incik berkenaan wif family
 Yang ni lak gamba masa family incik berkenaan anta incik berkenaan nak gi kursus 2 minggu kat Wakaf Tapai... Oleh kerana tiket bas dari ipoh - KT habih.. jadi niea dapat la jumpa dia sat sebab tiket Manjung- KT ada lagi.. hehe... Actually tie ni Incik berkenaan baru ja tamat latihan pada 4hb 5 tu tapi diorang kena hadir kursus 2 minggu lak kat sana...

And gamba latest ngan incik berkenaan...


 Masih lagi kuruih sesangat... ye saya makin bambam walau dia makin kuruih.. Ni masa ngan deting kat Swiss So Melt.. Kat mana Swiss So Melt ni ? nanti next entry niea cita ehh..  Ni jgk gamba before dia stat kija kat Shah Alam... =)

Hurmm memandangkan ni suma gamba tanpa uniform incik berkenaan jadinya next entry pun niea letak gambo dia nyer.. hikhik... sepraisss.....

to be continued ~



 

No comments:

Post a Comment