Sunday, June 22, 2014

Review Hand bouquet-Ibtisam~

Salam.. udah nak masuk bulan ke 5 da review kawen still tak abih2.. hehe.. Ok this time niea nak story moli pasal hand bouquet yang niea dapat FREEEEE.. !!!! sebut kuat-kuat sket... FFFEEERRRRYYY.. opsss SEPONSOR by hehe..

Hand Bouquet first ni Niea dapat masa join GA milik Cik Tie kiter... GA entry-->

~ 1st GIVEAWAY from page Hand Bouquet-Ibtisam ~ 

 GA ni berlangsung sempena hari ulangtahun pernikahan cik tie dan suami iaitu 13/4/13 jam1200am...

Sebenar-benarnya Cik Tie open GA ni melalui dua medium like n share melalui FB atau muat naik satu entry melalui blog.. Nak dijadikan cita.. at first niea da kalah sebab pemenang dikira melalui cabutan undian oleh incik suami Cik Tie.. tapi nak dijadikan rezeki, yg masuk penyertaan melalui blog ada 3 org ja termasuk niea.. Jadi Cik Tie sudi mo sponsor HB utk niea.. !!! Yeayyy.. TQ Cik Tie.. Masa tau seronok sangat2.. tak sangka tau... Mesti ade yg kata alaa HB murah ja.. Ehhh hellooo rata2 niea tanya org yg wat HB nih amik RM50 ke atas tau.. RM50 tuh bleh wat makan hari2 seminggu tau.. =) Actually Cik Tie bagi niea pilih HB camno yang menjadi idaman kalbu niea....

Nak tgk apa yang niea menang dan berangan kan ??? Jeng.. jeng.. jeng

HB cantekk... Reben berjela.. Penantin cantek dak ?? hahaha

Pearl Hand Bouquet ok...!!! =) cantik tak ??? Mesti la cantekk kan.. Berat ?? ya memang sangat berat sesangat.. nampak cam relaks ja niea pegang kan.. hehe.. Jangan tak tau dekat Cik Tie bleh tempah memacam.. cam niea utk majlis ari tu niea tempah kufi art nama niea ngan suami... satu lagi niea tempat 100 pcs tasbih pendek made by Cik Tie... kemas sangat2.. siap dapat Free tasbih panjang lagi..

Kufi Art design by Abg Cik Tie - kufi art tu mule2 plan nak wat wedding signage.. last2 niea boh kat cover guestbook ngan wedding card niea..


Tasbih..

gambar amik dari page Cik Tie.. =)
Hope bisnes Cik Tie terus maju dan maju lagi... Diakhiri ngan Jazakallah.. dan Moga Allah merahmati hidup Cik Tie hingga akhir hayat... Amin..

p/s Cik Tie sori lambat beno entrynya nak kuar.. hehe 

No comments:

Post a Comment