Sunday, June 22, 2014

Ipoh 3D wall art !!!

OOOhoiiiiiiiii..... Ipoh suda ada 3D mural art... Apa tu 3D mural art ?? Ala cam lukis2 kat dinding2 sekolah tu.. tp this time pelukis ni wat lukisan tu cam hidup sesangat.. before ni kita selalu dengar 3D mural art ni ada kat penang ja kan... ttttaaapppiii la ni Ipoh da ada la weii.. bangga idong kembang kuncup jap... hehe
niea da tgk ???

opkos la belum.. nak nunggu Mr S balik baru kita menyelongkar khazanah alam nih... da selongkar nanti baru niea cite balik landmarknya yer.. hehe...

info ni pun niea dapat dr kawan niea.. die muat naik gambo die ngan lukisan2 3D tu...impressed kot... tak sangka ipoh pun ada takyah gi tgk kat penang da (dalam hati Mr.S kalo nak tgk dedua bleh kan..) 

sumber penang-traveltips

Before tamat cita.. niea nak kongsi page ni.. die da paparkan lukisan2 tu.. sekali ngan landmarknyer sekali... cantik gilaaa okeyy !! bukan lukisan kat bawah ni ja ada.. ada banyak lagi lukisannya tau... siap ipoh old town kopi pun adoo... meh la dtg ipoh !!! sure tak nyesal punyerr...

sumber : Ipoh-city.com

sumber : Ipoh-city.com
Mohh ler kiter !!!!

2 comments:

  1. woooow.. yang penang punya CT dah terjah..
    kena plan baik punya ni nak terjah kat ipoh pulak :D

    ReplyDelete
  2. meh2 ct.. niea hat yang penang pun dok dgr cite2 org ja lagi.. pi penang ari tu pun tak dan nak singgah...

    ReplyDelete