Monday, June 30, 2014

Ramadhan say Hi !!!

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi diberi peluang dan ruang utk menyempurnakan ibadah puasa buat sekalian kalinya...

Syukur jugak kali ni niea berpeluang berpuasa berdua ngan Mr S.. walau berjauhan tapi nikmat itu tetap terasa.. Sian dengar Mr S tak lalu mkn... bukak puasa pun ala kadar ja... sahur lak makan roti ja.. Niea kat sini mujur duk ngan family jd makan pakai cukup terjaga.. Minggu depan Mr S nak balik.. Niea plan nak wat sesuatu.. tapi ntah la.. hehe.. tengah dok search2 resepi yang mudah utk dicuba.. =) ehemm teruja jap.. niea tak "ABC" lagi, da lewat dua hari.. tapi takut nak test UPT lagi.. takut jd cam ari tu.. lewat dua hari gak... tapi bila test keciwa rasa... hopefully ada hadiah dari Ilahi buat Niea ngan Mr S... Amin...

Syukur jugak Niea da settle suma key in pemarkahan bg ujian pertengahan kali ni.. walau ada result yang cam sedih sesangat tapi Niea redha.. Usaha lagi.. Niea tau budak2 ni Allah kurniakan akal yang cerdik mungkin silap Niea kurang prihatin masalah mereka.. Chaiyok !!!! Sepanjang bulan Ramadhan ni, sekolah berakhir awal sejam dari sepatutnya.. kelas tambahan tetap ada... Ujian percubaan UPSR pun mula menjenguk tiba.. hopefully takde la yang sangkut again.. risau sangat...

Buat kengkawan yang sudi menjenguk  blog "Bicara Addien" Niea ucapkan selamat berpuasa dan tabah menghadapi apa jua dugaan dan ujian yang menguji kesabaran.. Moga Ramadhan kali ini membawa rahmat dan diberkati Ilahi.. Amin..

mysumber.com

No comments:

Post a Comment