Sunday, June 22, 2014

Review ~AD Love KRAF~

Salam kengkawan semua...
Review tak habis lagi yer kengkawan.. =) takmo jemu2 meh nengok2 meh.. hehe..

Ok this time, niea nak review HB aka hand bouquet yang niea menang.. kali ni niea masuk GA AD Love KRAF. GA ni mudah ja.. just share n like ja.. =) pastu taruk "saya nak".. pun pemenang diambil kira melalui cabutan bertuah.. dan I'm soooo lucky nama niea naik kali nie.. so total HB jadi dua... suke 3x.. bukan taknak bg chance kat org len tp saya hanya mencuba nasib.. =) Alhamdulillah rezeki menyebelahi kali ni, dapat HB lagi...

Actually niea berkenan kat HB roses dari Pn Ataillah ni.. cantik sangat2 nampak cam hidup.. so niea decide nak HB camni...

 Camna niea join GA nih.. meh nengok kat bawah nih.. =)  Gitu la caranya.. As simple as that...


Now presenting my winning award... =) Jeng.. jeng.. jeng...


Lawa kan... kan... cam idup kan.. sama dak ngan atas ? sama kan.. jadi anda suka dan berminat bleh gi kat page AD Love KRAF untuk sebarang tempahan.. opssss... actually Pn Ataillah ni pun ade wat macam2 diy tuk majlis apa2 keraian.. kan la ni da femes ngan photo booth or candy buffet.. AD Love KRAF pun ade pakej2 menarik tau.. pi la usha2 mana tau kot2 berkenan.. Moga kesudian AD Love KRAF menseponsor niea mendapat rahmat dari Ilahi dan turut bahgia dan berjaya hingga akhir hayat.. =) See ya !!!

No comments:

Post a Comment