Friday, April 12, 2013

~ 1st GIVEAWAY from page Hand Bouquet-Ibtisam ~

GA datang lagi... Kali ni niea masuk GA




Nape niea masuk GA ni ehh.. Sebab !!! dapat free handbouquet tau.. hikhikhik.. kate mo kawen (terserlah kegatalanmu di situ).. Ok tanpa membuang masa niea nak cita sket pasal belog Cik tie kita nie..

Tuan punya belog ni namanya Siti fatimah... GA ni pulak sempena tarikh eniverseri Majlis Ikatan dua Hati ngan suami tercinta.. Tuan punya belog ni da lama berkecimpung dalam arena seni menyeni hb yang lawa-lawa tau.. Jadi ini merupakan berita baik untuk sekalian Bride to Be yang akan berkawen dari Jun 2013 hingga ke thn  depan (hikhikhik suke2..)

Cara nak masuk GA ni mudah ja..

1. Like page HANDBOUQUET-IBTISAM..
2. Share gambar GA di wall FB anda dan set as public supaya tuan punya belog mudah tengok walaupun bukan friend..
3. Tinggalkan comment di bawah gambar GA...
"SAYA NAK!! Serta Nama penuh & tarikh majlis anda"
4. Dan jika sesiapa BLOGGER, bole share kt blog post dan serta kan sekali link post tersebut di ruangan komen 
gambar GA... Satu credit untuk blogger...


 Mudah kan2...

Oh ya.. Ehem-ehem... Kalau la niea dapat.... (tangan di dagu dan mata ke atas) 
Aci kan nak berangan... hehe Niea nak yang macam ni...Cantik nengok bunga ala2 daisy.. Tp dapat cam bunga rose tu pun niea da suka sangat da  =) HB di bawah ni jenis felt tau... Eh betul ke Cik Tie ?


atau yang macam ni.. Kawan-kawan ni bukan gula-gula nye.. ni namanya HB jenis pearl.. Cantik kan2... =)

 

Yang macam ni (jenis satin) pun suka juga.. hikhikhik

So tunggu apa lagi kengkawan.. moh la kita join GA ni.. Tak rugi tau...

Nota kaki :
  1. 2 orang pemenang akan dipilih dgn membuat cabutan undi oleh cik asben Cik Tie...
  2. Pemenang akan menerima satu jenis HandBouquet (Pearl/Felt/Satin/Ribbon/Ribbon Lace) & 10 corsage brooch untuk majlis anda mengikut citarasa dan tema anda..
  3. GA ini berlangsung sehingga tiba hari ulangtahun pernikahan mereka iaitu 13/4/13 jam1200am...Ingat tau... Comment selepas waktu itu tidak dikira...

2 comments: