Wednesday, November 14, 2012

Post Review : Baju Tunang

Ingat lagi tak entry niea pasal baju tunang yang kononnya lawa tetibe jd disaster tu.. ala yang entry nih wordless wednesday angin kot

Pastu entry yang kedua pasal baju tunang =)

So ari ni niea nak citer sket pasal baju tunang yang telah dialter sebaik mungkin oleh Kak Lin.. Sebenarnya Kak Lin nih housemate niea masa kija kat KL dulu.. Kat Sentul.. Kebetulan Kak Lin ni memang menjahit baju kurung sepenuh masa.. Macam-macam baju dia bleh wat.. dari Baju Kurung ke Kemeja ++++.. Harga ?? amat berpatutan dan mengikut bajet..

Mesti org tertanya nape (ada ker ?? perasan la ko niea) niea tak guna khidmat Kak Lin jer dari mula.. Memang mula-mula dari niea duk situ lagi memang nak mintak die buatkan baju.. tapi memandangkan plan memula nak wat majlis pada hari raya kedua, terus niea tanya Kak Lin cana.. Pasal Kak Lin ni selalu ja full setiap bulan.. Nak-nak lagi time raya.. Oleh kerana takmo menyusahkan Kak Lin yakni nak kena cari kain sampai la siap sepasang baju (lagipun niea duk kat Johor da).. Akhirnya niea decide nak tempah online ja.. sebab time tu memang berkenan gila ngan hasil kerja ehem2 tu.. alih2 jadi gitu lak..

Bila jadi gitu.. nak tak nak kena mintak tolong Kak Lin gak.. cian kat dia.. Rasa bersalah sangat.. Sebab time tu die memang ngah kritikal... 2 bulan lagi nak raya... Rasa bersyukur sangat bila die kata bleh tolong... Alhamdulillah.. So untuk entry kali ni niea nak tayang gak baju itu.. Walau baju tu biasa2 ja sebenarnya.. tp cukup istimewa..



Kalau ada sapa2 nak hubungi Kak Lin bleh hubungi melalui FB : Lynna Salina
atau kalau ada yang nak no dia bleh PM niea ekk : Hidayah Mokhter

No comments:

Post a Comment