Tuesday, November 13, 2012

Post Review : Mini Pelamin


Lame nya baru nak wat post review mengenai tunang hari tu.. ye ye saya ngaku 4 bln dulu.. lama benar rasa.. Okeih entry sebelum ni aka 2nd n3 for E-day niea ade review pasal mini pelamin yang ditempah dari lela kadir kan2.. Jadi hari ni niea nak kongsi segala persiapan yang telah dibuat..

Ok mini pelamin ni niea tempah ngan Lela Kadir di kampung halaman niea.. Seri Manjung, Perak.. So buat B2B yang masih tercari-cari khidmat butik pengantin untuk raja sehari nanti bleh la dapat kan khidmat Kak Lela nih.. Sangat-sangat superb.. Apa yang niea nak, niea tingin. niea dapat..

Lakaran asal (tp gamba ni guna paint pasal ri tu tak snap pun lakaran yang kak Lela wat)


Akhirnya... ni la bentuk mini pelamin tuh.. Ok gak kan.. yang penting niea suka !!! hehe


Tp yang tak syoknya OP ritu tak snap pun full gamba pelamin.. Ni pun niea dapat dari FB Kak Lela.. Die tangkap masa lepas siap pasang pelamin tu..

No comments:

Post a Comment