Tuesday, October 23, 2012

SEGMEN BLOGLIST PELANGI ME & MY FAMILY

Lagi-lagi post bersama me & my family blog.. hehe.. td blogwalking sampai sesat tetibe nampak entry baru dari me & my family.. suka-suka.. entry kali ni me & my family ajak semua blogger-blogger tuk join segmen MENGERATKAN LAGI HUBUNGAN MAYA DIANTARA KITA.. hehe nampak tak nampak tak entry tuh.. niea nampak ja terus berdezup buat entry ni dengan niat nak cari kawan-kawan baru..

sebenarnya niea baru ja lagi dengan aktiviti blog memblog ni.. pasang niat lama da.. sampai nak penuh sawang la.. tapi segan.. tak tau nak tulis.. hurmm la ni baru rajin nak tulis-tulis rahsia hati chewah !! tolong jangan muntah lagi

balik pada topik entry semula.. ish tulis tu asyik nak menyimpang ja.. me & my family nak melengkapkan bloglist pelangi beliau.. so tunggu apa lagi.. moh la kita ramai-ramai.. (ada ka yang baca ni) memeriahkan majlis.. =)

Apa yang kena buat.. just tampal banner di bawah ni dalam entry korang yek.. pastu link gambar ke blog itu saja simple kan.. =)


moga entry ini dapat mengeratkan lagi hubungan kita..

1 comment: