Friday, August 22, 2014

Kunci Umah Kuarters

Yeay !!! Alhamdulillah Mr S udah dapat kunci umah seminggu lepas.. rite kami byk bincang2 nak wat cana ngan umah.. tapi tak bleh wat lebih-lebih pasal umah kuarters kan.. terhad di situ..

Syukur Allah permudahkan segalanya.. tapi yang tak beshnya.. Mr S inform kena wat repairing kat umah tu.. Almaklumlah umah lama.. pintu bilik hilang satu.. kipas syiling tinggal tangkainyer ja (means beli dan pasang sendiri).. ada bocor sket-sket.. ooo lupa nak gtau.. kami dpt tingkat 4.. tingkat atas sekali.. Tapi Mr S kate die nak repair buat sket-sket... time off die gi umah kemas.. cat umah.. Eksaited tau kami pilih warna cat.. At last kami decide warna dark cream @ light coklat..macam umah kat bawah ni... Sumber Inchik Google..


Tapi tetibe Mr S kol tadi gtau.. dia beli cat kaler putih.. oh maii sentap tau.. penat pilih-pilih kaler.. tapi pikir-pikir balik putih pon ok what !! lagi nampak originality... nak naik sket taruk lah ape2 dekorasi kaler merah.. for sure bangkit balik warnanya.. berseri la umah.. putih + merah + hitam memang satu kombinasi warna yang cantik.. macam gamba bawh ni.. sumber masih dari Inchik Google..



Cantik kan !!! Doakan kami k.. Moga rumah kami nanti dihiasi keredhaan dan kerahmatan dari Nya.. Moga juga rumah tangga kami disinari Nur dan di bawah payungan rahmat Allah yang Maha Besar.. Aminnnn...

No comments:

Post a Comment