Tuesday, January 1, 2013

2013 (jerit2)

Hai sayang2 love2 manis2 semua..

Alhamdulillah kita berada di tahun baru... 2013.. Mesti semua orang banyak kenangan2 yang tak mampu dilupakan sepanjang 2012 kan2.. Macam tu gak niea.. nak2 lagi ehem2.. tahun 2012 niea da jadi tunang orang la.. hehehe... malu2

tapi yang pahitnya.. first time niea accident teruk.. mak ayah ada sekali lak tu.. Ya Allah !! sedih sangat time tu.. Hanya Allah ja yang tau perasaan niea..

Hopefully kedatangan tahun baru ni membawa pelbagai rahmat dan barakah dari Allah.. Moga hidup kami sekeluarga (dengan keluarga Mr. S) di bawah lindungan Nya.. Amin.. Harap2 juga moga dalam tahun 2013 kami (niea & Mr S) kan melangkah satu lagi fasa dalam hidup.. Insya ALLAH

Tadi ingat nak post entry ni awal2 lagi tapi... huhu.. omakkkk eee.. slaid Viva PS DUA niea tak siap lagikkk.. malas.. tu la sebabnya.. bila mau berubah nih..


1 comment:

  1. Hai niea... thanks sudi singgah d blog myna.. myna dapat interview tu di tawau sebab myna tugas d sini.. nak minta d semenanjung.. takut if dapat panggilan myna x dapat nak balik sana... Maklumlah tiket harga tak menentu... hehehe!

    Niea dapat interview juga ka... bila tu?

    ReplyDelete