Thursday, March 8, 2012

Kami dah !! Kamu ??

Hari ni balik2 klas trus housemate (Chekgu lisa + Cik Semah) ajak jalan2 ke JPO - Johor Premium Outlet kat kulai tu.. Ala yang tempat yang penuh ngan branded house... kalau ikut planning asal sepatutnya esok bru gi.. tetibe dak2 nih busan lak.. mo pegi awal.. i pun ikutkan ja la... wat sesapa yang tak tau JPO tuh kat na.. meh click kat sini dulu.. Johor Premium Outlet.. Pelbagai info disediakan ye..

Price barangan di situ standard la harga2 di shopping complex spt SOGO, Parkson dll... Tp kalau kena nasib bek seperti i td.. memang syiok la shopping.. diskaun 50% ada, 60% ada.. 70% pun ada.. ini la perempuan pantang nampak sale.. kan2.. tp memandangkan duit dlm poket tak mencukupi... i kna dok diam2, jalan2 cuci mata ja la.. duit takdak.. cian tak.. bebudak dorang tuh smpat la sambar kasut VINCCI dgn rega RM15... and beberapa T-Shirt PADINI..

Utk memudahkan sesapa yang mau pegi tu.. di sini i letakkan skali map dr Lebuh raya Utara Selatan ehh..

1. Sila keluar melalui Exit Senai (U)
2. Selepas membayar tol sila la ke kiri... mengikut laluan ke senai iyerr.. Rate tol...



3. Selepas itu, belok kiri menghala ke Indahpura. Dan jalan terus sehingga anda nampak bangunan Johor Premium Outlet di sebelah kiri.. Seterusnya ikut la signboard2 sehingga la ke tempat parking.. Wat masa ni parking dikenakan rm3 perentry ye incik2 suma.. Slamat bershopping...




My baby blue di dpn bangunan JPO..

Balik2 sampai umh call incik S, cita2 la pasal td.. bleh dengan sesuka atinya dia cakap.. "ala yang, awat tak beli kemeja PADINI tuh..Murah kot.." Pang kang baru tau..

No comments:

Post a Comment